Някой да е разглобявал фарова за 156 и да знае как мога да махна рефлекторите.Што искам да си прасна 4ерни елементите на фара като на GT ама не сам сигурен дали няма да попречи нещо на светенето на фаровете.Имам нужда от съветче.Като си свалях да си боядисам елементите от таблото /централна конзола,дражки на жратите ,диифузиорите на парното и др./откачих боркомпютъра да го прасна и него сив и хоп като го закачих пак ми светна аирбега и неще да гасне.Ше кача снимки следвашия път
Известие
Collapse
No announcement yet.
боядисване на фарове
Collapse
X
-
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
-
Ако някои знае как се махат кръглите духалки/снимка 0178/ моля да ми пише.Штот и тях исках да боядисам ама зеха странно да пукат кат ги боднах с отвертката.
Comment
-
А за фаровете, мойте са такива няма никви ядове много по-яко стои. Трее да отвориш фара леко с топъл въздух и ножче и натам вече е лесна работа, Тоя елемент дето се боядисва се минава с много ситна водна шкурка и се пръска с топлоустоичива боя (спрей за камини)! Успех не е много трудно и си заслужава работата!156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_RЕеее ... Добре се е получило
С каква боя ги боядиса?
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66Аз мойте ги дърпах, само че трее внимателно! А тва в средата между километража и оборотомера как го свали, щот аз мойто незнаех как се сваля и го оставих
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66А за фаровете, мойте са такива няма никви ядове много по-яко стои. Трее да отвориш фара леко с топъл въздух и ножче и натам вече е лесна работа, Тоя елемент дето се боядисва се минава с много ситна водна шкурка и се пръска с топлоустоичива боя (спрей за камини)! Успех не е много трудно и си заслужава работата!
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_RЕеее ... Добре се е получило
С каква боя ги боядиса?
Бронята също-родно производство ли е?
Comment
Comment